Κατηγορίες
Αθλήματα

Μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας, Κωνσταντίνος Πετράκης!

Η μεγαλύτερη στιγμή για έναν αθλητή με αναπηρία είναι η συμμετοχή του σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η μεγαλύτερη τιμή που μπορεί να ζήσει ένας αθλητής είναι να παρελάσει κρατώντας τη σημαία της χώρας του σε αυτούς τους αγώνες. Ιστορική στιγμή για το μόλις τριών ετών Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας, ιστορική στιγμή για τον αθλητή Κωνσταντίνο Πετράκη, που θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες 2018, ιστορική στιγμή για την πόλη της Βέροιας που θα έχει για πρώτη φορά εκπρόσωπο στην μεγαλύτερη γιορτή του Παραολυμπιακού Αθλητισμού.

Η συγκίνηση για όλους στον σύλλογο είναι πολύ μεγάλη, γιατί βλέπουμε τους κόπους του αθλητή να ανταμείβονται, τις προσπάθειες όλων που βρίσκονται πίσω από τους αθλητές να καρποφορούν και το σωματείο, με σωστή και μεθοδική δουλειά να κατακτά τον έναν στόχο πίσω από τον άλλον και να εκπληρώνει τον βασικό σκοπό ίδρυσής του.

Η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Κωνσταντίνε Πετράκη, η Διοίκηση, τα μέλη, οι προπονητές και οι συναθλητές σου, νιώθουμε υπερήφανοι και συγκινημένοι για την άνευ προηγουμένου ιστορική επιτυχία σου. Μόνο και μόνο η συμμετοχή σου στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη και μάλιστα ως μοναδικού εκπροσώπου της χώρας μας σε ένα καινούριο άθλημα, είναι από μόνο του μεγαλειώδες γεγονός, ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Το μέλλον σου ανήκει και είμαστε δίπλα σου.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected