Κατηγορίες
Διάφορα

Μόνο θετικά σχόλια η πρωτοβουλία του Αντώνη Μουστάκα και της “AMEnAble cooking”!

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική είναι η εθελοντική δράση του Αντώνη Μουστάκα και της δράσης “AMEnAble cooking” που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στο νομό Ημαθίας.

Ο γνωστός σεφ και ιδιοκτήτης της παραδοσιακής ταβέρνας “ΠΛΑΤΑΝΟΣ”, σε συνεργασία με τον Μαρίνο Χονδρολίδη (μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας στην οποία ανήκει και ο Αντώνης Μουστάκας) έχουν πλούσια εθελοντική δράση και μάλιστα τον προηγούμενο χρόνο παρέθεσαν γεύματα τα έσοδα των οποίων δόθηκαν στο ΚΕΜΑΕΔ Βέροιας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ονομάζομαι ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ και είμαι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος. Εδώ και τρία χρόνια ασχολούμαι με τον εθελοντισμό και συγκεκριμένα κάνω μαθήματα μαγειρικής σε παιδιά με ειδικές ανάγκες του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Τους τελευταίους 10 μήνες έχω δημιουργήσει μια ομάδα μαγείρων, σε συνεργασία με τον ΧΟΝΔΡΟΛΙΔΗ ΜΑΡΙΝΟ (επίσης μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων), με εθελοντική δράση στον Νομό Ημαθίας με την επωνυμία “AMEnAble cooking”, το όνομα αυτό χαρακτηρίζει όλα τα μέλη καθώς σημαίνει ευέλικτη μαγειρική και ανοιχτή σε κάθε ιδέα (μαγειρική) αλλά και διότι περιέχει τα γράμματα από την λέξη “ΑμεΑ”.

Μέσα στο 2017 παραθέσαμε δύο γεύματα (27-3-17 & 11-9-2017) όπου τα έσοδα πήγαν αποκλειστικά στο ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ ΒΕΡΟΙΑΣ. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε ευαίσθητες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του τόπου μας. Εκμεταλλεύομαστε την αναγνωρισιμότητα που μας δίνει το επάγγελμα μας για να προσελκύσουμε περισσότερους ανθρώπους σε αυτή την προσπάθεια.

Η ομάδα έχει αποκλειστικά εθελοντική δράση που σημαίνει μεγάλο μέρος των εξόδων το καλύπτουν τα ίδια τα μέλη.

Τρόποι που μπορεί κάποιος να μας στηρίξει :

1) Παράθεση προϊόντων για την παρασκευή κάποιου εδέσματος στις εκδηλώσεις μας

2) Σε συνεργασία μαζί σας προωθώντας κάποιο προϊόν να το μαγειρέψουμε στο κέντρο μέριμνας μαζί με τα παιδιά και

3) Να προσθέσουμε το λογότυπο που θέλετε να προωθήσετε στις ποδιές των μαγείρων και στα πουκάμισα του σέρβις με το ανάλογο κόστος.

Ευχαριστώ πολύ για την τιμή και διάθεση σας να μας βοηθήσετε με όποιο τρόπο κρίνεται εσείς.

Τηλ επικοινωνίας: 6978008470″

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected