Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Συνεχίζει το σερί ο Απόλλων Πόντου

Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο αναρρίχησης για τον Απόλλωνα Πόντου. Η ομάδα της Καλαμαριάς, έστω και αν αγχώθηκε, εν τέλει έκαμψε την αντίσταση του Πανσερραϊκού με 2-1 εντός έδρας και βρέθηκε στην 8η θέση της βαθμολογιας.

Η ομάδα των Σερρών το πάλεψε, όμως αποσυντονίστηκε όταν ο Κρητικός αντέδρασε πολύ άσχημα στην αλλαγή του, πετώντας τη φανέλα. Έτσι, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την επικράτηση σε βάρος του Παναιγιαλείου.

Ο Απόλλων Πόντου μετά την άνετη νίκη (4-0) σε βάρος της Σπάρτης ήθελε να «χτίσει» σερί νικών και να φτάσει για πρώτη φορά σε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο εντός αγωνιστικού χώρου.

το φιλμ της αναμέτρησης στο FL News

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70′ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (90’+3′ Λιόνης), Ηλιάδης (84′ Βλαχομήτρος), Μπρίτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ (62′ Ενομό), Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός (32′ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (71′ Δούμτσιος), Γκούρτσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected