Κατηγορίες
Football League

“Κουλούρια” στο Αίγιο, παραιτήθηκε ο Βαζάκας!

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η Αναγέννηση Καρδίτσας από το Αίγιο μετά το 0-0 με τον Παναιγιάλειο το απόγευμα της Τετάρτης.

Οι κιτρινόμαυροι μπορεί να μην κέρδισαν ωστόσο έσπασαν ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών και το βλέμμα τους τώρα είναι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Καρδίτσα όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Ένα αρκετά ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο με αρκετές ευκαρίες είχαν την τύχη να δουν όσοι βρέθηκαν στο στάδιο του Αιγίου σε αντίθεση με το β’ μέρος όπου είχαμε μέτριο παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Η Αναγέννηση μπορεί να μην είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στον αγώνα ωστόσο είχε την κλασικότερη σε προσπάθεια του Μπιτέλη και θα μπορούσε έστω κι έτσι να “κλέψει” τη νίκη.

η ανάλυση του αγώνα στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Δημητρίου): Τσάπαλος, Γραμματίκας, Μηλιώτης, Βλάχος, Γαβριηλίδης, Γκούμας, Τζουνουλίνος, Σκαρτσίλας, Ζαφειράκης (60′ Κόκκορης), Αγιούποφ, Σταματής (63′ Καναβέτας, 80′ Πολιανίδης)

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Σουντουρά, Σταματάκης (87′ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Κονέ, Τζέκος (74′ Ντάγκρας), Πλαβούκος (90+1 Χατζάρας)

Παραίτηση Βαζάκα μετά το ματς

Οι δηλώσεις του 57χρονου τεχνικού στην συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία 0-0 στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο.

«Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το σημερινό ματς. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι πως σας ανακοινώνω ότι αποχωρώ από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Είναι οικογενειακοί οι λόγοι και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους ποδοσφαιριστές, επειδή μπήκα μπροστά για να χτιστεί αυτή η ομάδα. Συγνώμη και στον κόσμο, γιατί τους γεμίσαμε με πολλές ελπίδες που φτιάξαμε αυτή την καλή ομάδα. Πρέπει, όμως, να γυρίσω πίσω.
Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας. Έχει καλό προπονητή, ο οποίος δουλεύει και πιστεύω πως η αλλαγή διοίκησης θα φέρει ηρεμία στα οικονομικά που δεν την έχουν πολλές ομάδες. Εύχομαι να μείνει, αφού είναι μια καλή και ιστορική ομάδα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Fl News ο Γρεβενιώτης τεχνικός δεδομένα θα θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του προπονητή στη Σπάρτη. Σε 22 παιχνίδια στον πάγκο της θεσσαλικής ομάδας, ο Βαζάκας μέτρησε 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 12 ήττες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected