Κατηγορίες
Football League

“Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε” από τον Απόλλωνα Λάρισας! (photos)

Μία ακόμη εντός έδρας νίκη πανηγύρισε την Κυριακή (18/3) ο Απόλλων Λάρισας που κέρδισε με σχετική ευκολία την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 4-1 στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Ελάχιστος κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ανάμεσά τους ήταν και ελάχιστοι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων που τοποθετήθηκαν στο πέταλο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου υπήρχε έντονος διάλογος ανάμεσα στον Γιώργο Βαζάκα με τους λιγοστούς φιλάθλους της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Ο Απόλλων Λάρισας ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς από το πρώτο ημίχρονο σημειώνοντας τρία γκολ και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Πολλά τα κενά στην άμυνα της Καρδίτσας. Στην επανάληψη όλα είχαν κριθεί και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Για ένα ακόμη ματς ο Απόλλων Λάρισας έδειξε χαρακτήρα, πήρε ένα μεγάλο αποτέλεσμα και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον. Απογοήτευσε η Αναγέννηση Καρδίτσας που σίγουρα θα έχει δύσκολο έργο μέχρι το τέλος με στόχο την παραμονή.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

φωτογραφίες ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν. Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71’ Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85’ Ιβανίδης), Σουλίδης (65’ Λίταινας), Τσιλούλης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46’ Μούτσιος), Ντάγκρας (54’ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85’ Κορέλας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected