Κατηγορίες
Football League

Συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί ο Απόλλων!

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-2 τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο και έκανε άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα στη Football League.

Σε ένα ματς που είχε ένα πέναλτι στο πρώτο μέρος και τρεις απευθείας κόκκινες κάρτες στο δεύτερο, ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε 2-1 του Αιγινιακού μέσα στο Αιγίνιο με τέρμα που σημειώθηκε στο διάστημα που οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με παίκτη λιγότερο. Έτσι, του έσφιξαν τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού, αποδεικνύοντας ότι αν και πιο άνετοι βαθμολογικά, δεν ήταν και αδιάφοροι.

Ο Απόλλων Λάρισας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ – πέναλτι του Γιαζιτζόγλου στο 36’, όχι μόνο ισοφάρισε με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, στο 45’+2’, αλλά κατάφερε να φύγει με το διπλό με σκόρερ τον Κανούλα στο 75’. Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη συνέχισε την πολύ καλή πορεία του τελευταίου διμήνου, ενώ σημείωσε και τη δεύτερη σερί της νίκη μετά από αυτή κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από την άλλη, η ομάδα της βόρειας Πιερίας αν και έδινε ματς επιβίωσης, προβλημάτισε, καθώς για έκτο παιχνίδι έμεινε χωρίς νίκη. Ηττήθηκε, παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον η θηλιά έχει σφίξει.

το φιλμ του αγώνα στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πετρούσης, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι (72’ Τοπαλίδης), Πέριτς (50’ Τσολακίδης), Ζούρκος, Παπαδόπουλος (79’ Χότζιτς), Σοφιάνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής, Μαυριάς (81’ Ανδρέου Γ.), Αγρόδημος (37΄Λίταινας), Κανούλας, Σουλίδης (46’ Καρακατσάνης), Τσιλούλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected