Κατηγορίες
Football League

Ανάσανε βαθμολογικά η Αναγέννηση! (photos)

Πολύ σημαντική νίκη (1-0) πέτυχε η Αναγέννηση Καρδίτσας το απόγευμα του Σαββάτου στο ΔΑΚ επί του Καραϊσκάκη αν και η νίκη ήρθε πολύ δύσκολα.

Οι τρεις βαθμοί που κατέκτησαν οι κιτρινόμαυροι σε συνδυσμό με το εξάποντο που ακολουθεί από τους αγώνες με Βέροια και Αχαρναϊκό που θα κερδηθούν στα χαρτιά δίνουν πολύτιμη βαθμολογική ανάσα για τους κιτρινόμαυρους που στο διάστημα που μεσολαβεί θα πρέπει να ανακτήσουν τον παλιό εαυτό τους διατηρώντας την ομάδα στην κατηγορία.

Προσεκτική στην άμυνα και χωρίς ιδιαίτερες θετικές στιγμές στην επίθεση η Αναγέννηση δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα έναντι της ομάδας του Καραϊσκάκη που είχε την σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σε τετ α τετ του Λουκίνα στο 24′ που έδιωξε ο Γκέκας. Οι παίκτες του Γ. Βαζάκα απείλησαν σε προσπάθειες με σουτ από Σουντουρά (5′) Κονέ (15′) και Ρουσσάκη στο 35′. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι απείλησαν επίσης σε δύο προσπάθειες όπου ισάριθμες κεφαλιές του Θεολόγου πέρασαν άουτ αλλά και σε φάουλ του Μακρίδη στο 36′ όπου και πάλι ο Γκέκας δήλωσε παρών διώχνοντας σε κόρνερ.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το β’ μέρος για τους κιτρινόμαυρους καθώς ο Πλαβούκος κέρδισε πέναλτι και ο Δήμος Τζέκος έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση στο 52′. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν άμεσα με ισοφάριση σε προσπάθεια με κεφαλιά του Λουκίνα με τον Γκέκα να απομακρύνει. Οι κιρτινόμαυροι ποιο προσεκτικοί στο τελευταίο ημίωρο κράτησαν το μηδέν στην άμυνα χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα αν και η αποβολή του Θεοδωράκη στο 80′ δυσκόλεψε τα πράγματα.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο karditsalive.net

Συνθέσεις

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (46′ Βατουσιάδης), Θεοδωράκης, Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (66′ Παπαευθυμίου), Πλαβούκος, Κονέ (64′ Μπούσδρας), Τζέκος

Καραϊσκάκης Άρτας (Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος (85′ Δημητριάδης), Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος, Ψιάνος (61′ Ευαγγέλου), Μακρίδης, Κυριάκης (73′ Ρανγκέλοφ), Λουκίνας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected