Κατηγορίες
Super League 1

Τι να πει κανείς για τον φετινό ΠΑΟ του Μαρίνου Ουζουνίδη…

Κόντρα στην διοικητική ανυπαρξία, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη παραμένει Παναθηναϊκός στο χορτάρι! Με καταπληκτικό Λουτσιάνο (γκολ και ασίστ) το «τριφύλλι» πέρασε άνετα με σκορ 3-0 από την Νέα Σμύρνη!

Στο γήπεδο, η προσπάθεια που καταβάλλουν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι ποδοσφαιριστές του, θα τους επέτρεπε να συνεχίσουν να διεκδικούν την πεντάδα και την άμεση εξέτιση της ποινής του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Στο χορτάρι, οι πράσινοι κάνουν ό,τι μπορούν και στέκονται αξιοπρεπέστατα βάσει των συνθηκών, έχοντας αποφασίσει να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και τον σύλλογο.

Κάπως έτσι ήρθε και το 3-0 στη Νέα Σμύρνη απέναντι σε έναν κακό Πανιώνιο, ο οποίος εισέπραξε και την έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου του για την εμφάνιση και πολύ περισσότερο για τα αποτελέσματα που μεγάλωσαν την απόσταση από μια… σφήνα στις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.

το φιλμ του αγώνα στo gazzetta.gr

Συνθέσεις

Πανιώνιος: Κότνικ (46′ Μπαντής), Σπιριντόνοβιτς (58′ Γεσίλ), Βλάχος (70′ Παπαγεωργίου), Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Μασούρας, Σαββίδης, Ντουρμισάι

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κάτσε, Δώνης (72′ Μολίνς), Μουνιέ (86′ Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (84′ Χατζηγιοβάννης), Κουρμμπέλης, Τζανδάρης, Κολοβέτσιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected