Super League 1

Αέρας…Ευρώπης για τον Αστέρα στην Κέρκυρα!

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε την Κέρκυρα εκτός έδρας με 3-1, έφτασε τους 39 βαθμούς και συνέχισε το δρόμο του προς την… Ευρώπη!

Η ομάδα της Τρίπολης έκανε αυτό που έπρεπε, νίκησε την Κέρκυρα στην έδρα της με 2-0 και έφτασε στους 39 βαθμούς συνεχίζοντας το δικό της ταξίδι προς την επιστροφή της στην Ευρώπη. Παράλληλα, αυτό το αποτέλεσμα καταδικάζει την Κέρκυρα σε υποβιβασμό.

Ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 40′ και στο 48′ ο Μανιάς με εξαιρετικό τακουνάκι έκανε το 2-0, ενώ από τον ίδιο έγινε και το 3-0. Ο στράικερ του ΑΣΤΕΡΑ, έφτασε 11 γκολ (παραμένει ο πρώτος Έλληνας σκόρερ), ισοφαρίζοντας το προσωπικό του περσινό ρεκόρ με τους Αρκάδες.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να διαμορφώσουν το τελικό 3-1 με τον Τουράμ από το σημείο του πέναλτι, ενώ στο 89′ ο Επστάιν είχε δοκάρι.

το φιλμ του αγώνα στο arcadiasports.gr

Συνθέσεις

Κέρκυρα: Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου (54΄ Τουράμ), Σπίνουλας, Σιόντης (69΄ Ζορμπάς), Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας (59΄ Κρητικός), Επστάιν, Μυτίδης

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο (79΄ Μπέρτος), Ντουντού, Κυριακόπουλος (66΄ Μαντιντά), Καλτσάς, Μανιάς (72΄ Δουβίκας), Τσιλιανίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected