Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λίβερπουλ – Ρόμα 5-2… Μη με ξυπνάτε, αφήστε με να βλέπω γκολ μέχρι το ξημέρωμα! (vid)

Ότι και να πει κανείς είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο του Champions League, μπροστά στο θέαμα που προσφέρει αυτή η διοργάνωση!

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις ever σε ημιτελικό με δύο γκολ και δύο ασίστ ο Σαλάχ έστειλε την Λίβερπουλ στο 5-0 όμως η Ρόμα το έκανε 5-2 στο φινάλε και κράτησε την ελπίδα.

Ο Αιγύπτιος έκανε πάλι το θαύμα του, δεν λυπήθηκε την παλιά του ομάδα και με δύο γκολ κι άλλες τόσες ασίστ, άνοιξε τον δρόμο για τον τελικό του Κιέβου. Η Λίβερπουλ κονιορτοποίησε με 5-2 τη Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League και έκανε τεράστιο βήμα για τον 8ο τελικό της ιστορίας της, ψάχνοντας την 6η κούπα, που θα την κάνει την τρίτη πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν.

Συνθέσεις

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Μίλνερ, Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν (18’ Βάιναλντουμ), Μανέ, Φιρμίνο (90′ Κλάβαν), Σαλάχ (75′ Ινγκς).

ΡΟΜΑ: Άλισον. Φλορέντσι, Φάσιο, Μανωλάς, Ζεσούς, Ντε Ρόσι (65’ Περότι), Στρούτμαν (65’ Γκοναλόν), Κόλαροφ, Ναϊνγκολάν, Ουντέρ (46’ Σικ), Τζέκο.

https://www.youtube.com/watch?v=Rgya_O8mcuo

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected