Κατηγορίες
Basket

Πάλεψαν οι Bucks στη Βοστόνη αλλά… (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έφτασε μια ανάσα από το τριπλ νταμπλ, αλλά παράλληλα σκόραρε τους λιγότερους πόντους απ’ όσους έχει σκοράρει μέχρι σήμερα στα φετινά πλέι οφ.

Κι αυτοί οι πόντοι του έλειψαν από τους Μπακς, οι οποίοι έχασαν το πέμπτο παιχνίδι στη Βοστόνη (87-92) από τους Σέλτικς, που προηγούνται πλέον με 3-2 και βρίσκονται μια νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής περιφέρειας.

Όπως αναφέρει το basketa.gr, το έκτο παιχνίδι γίνεται την Πέμπτη στο Μιλγουόκι και οι Μπακς θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψουν στη Βοστόνη για τη ρώσικη ρουλέτα του έβδομου αγώνα.

Ο Αντετοκούνμπο είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ, αλλά και 5/10 σουτ. “Εγώ φταίω. Βρήκα ελεύθερα σουτ, αλλά δεν τα έβαλα. Οι συμπαίκτες μου έκαναν σπουδαία δουλειά ώστε να δημιουργήσουν σουτ για μένα, όμως εγώ πρέπει να γίνω πιο επιθετικός και να βγάλω περισσότερες φάσεις στο έκτο παιχνίδι”, ανέλαβε την ευθύνη μετά τον αγώνα.

Οι Μπακς βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με διαφορά 16 πόντων, κάποια στιγμή στην τελευταία περίοδο μείωσαν στους 5, αλλά δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν περισσότερο. Οι Σέλτικς είχαν σταθερά τον έλεγχο του αγώνα έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αλ Χόρφορντ, που σκόραρε 22 πόντους και μάζεψε 14 ριμπάουντ, και παίκτη-κλειδί τον Μάρκους Σμαρτ, που έπαιξε για πρώτη φορά μετά από ένα και πλέον μήνα, καθώς είχε χτυπήσει στον αντίχειρα, και είχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 τάπες. Ο Κρις Μίντλετον είχε 23 πόντους και ο Τζαμπάρι Πάρκερ 17 για τους Μπακς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected