Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Ισοπαλία τίτλου για την Κ20 του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο ντέρμπι κορυφής στο πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ με τον Δικέφαλο του Βορρά να παραμένει στο +3 και να βρίσκεται πλέον αγκαλιά με τον τίτλο.

Όπως αναφέρει η gazzetta, ο Παναθηναϊκός ήθελε μόνο τη νίκη για να βρεθεί αυτός αγκαλιά με τον τίτλο και για τον λόγο αυτό από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε τον ρυθμό του. Ωστόσο, η μεγάλη ευκαιρία έλειψε στο πρώτο 45λεπτο με κάποια σουτ έξω από την περιοχή να μην δημιουργούν πρόβλημα στον Σιαμπάνη. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ κράτησε σχετικά εύκολα αυτό το 0-0 στο πρώτο μέρος χωρίς ο ίδιος να απειλήσει στιγμή.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά καλύτερο και με περισσότερο ρυθμό. Ο Παναθηναϊκός ανοίχτηκε ψάχνοντας το γκολ που θα τον έκανε αφεντικό στη μάχη του τίτλου με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει πλέον χώρους στην κόντρα.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους «πράσινους» ήταν στο 59′, όταν ο Εμμανουηλίδης μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ με τον Σιαμπάνη να κάνει τρομερή επέμβαση και να κρατά το πολύτιμο μηδέν. Το ίδιο έκανε κι ένα λεπτό αργότερα, στην προβολή του Κουντουριώτη. Τελευταία μεγάλη στιγμή για το «τριφύλλι» ήταν στο 77′, όταν ο Σέχου από κοντά δεν πρόλαβε να πλασάρει.

Από εκεί και πέρα ο Φραντζέσκος ρίσκαρε και γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να βρουν ακόμα περισσότερους χώρους. Αυτό έφερε και δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους στην αντεπίθεση. Αρχικά στο 87′ είχαν δοκάρι με σουτ του Κόβακ, ενώ στο 93′ ο Μαρκόφσκι από κοντά έκανε την προβολή με τον Ξενόπουλο να σώζει πάνω στη γραμμή.

Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει αυτή την ισοπαλία σαν νίκη, καθώς πλέον πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει τον τίτλο.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Οικονομόπουλος (82′ Δημήτρουλας), Ντόκο (65′ Παπαθανασίου), Μαυρομμάτης, Ζερβόπουλος, Θεοχάρης, Κουντουργιώτης, Εμμανουηλίδης, Σέχου, Αποστολάκης, Σκεντεράι (72′ Σούλτσε).

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λυρατζής, Τσιγγαράς (73′ Μανιώτης), Τσαούσης, Κόζακ, Μπαλογιάννης, Μαρκόφσκι, Χατζηστραβός (88′ Μουτζούρης), Γκαργκαλατζίδης (65′ Δούμτσης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected