Κατηγορίες
Παιδικό Ημαθίας

Αριστοτέλης Νάουσας – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 3-3 (photos+vid)

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα στην 6η αγωνιστική των playoff του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας, το πρωί του Σαββάτου 28/4/2018 με την αντίστοιχη ομάδα του Αριστοτέλη, στο γήπεδο της Νάουσας με τελικό σκορ 3 – 3.

Με την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Κώστα Μουρτζίλα πίεσε την αντίπαλη ομάδα έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί, αλλά η γηπεδούχοι προηγήθηκαν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Η αντίδραση του Αστέρα ήταν άμεση, έφερε το παιχνίδι στα ίσα με επίθεση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων, με σουτ από το ύψος του πέναλτι ενώ έχασε την ευκαιρία για ανατροπή, όταν το σουτ που δοκίμασε επιθετικός των φιλοξενουμένων η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στην επόμενη φάση σε ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα πήγε δίπλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 1 – 1 παρέμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό, με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να πιέζει αρκετά την άμυνα του Αριστοτέλη, για να προηγηθεί, αλλά οι γηπεδούχοι έκαναν το 2 – 1 με σουτ στην πλάτη της άμυνας μετά γέμισμα στην περιοχή.

Παρόλο που η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ δεν το έβαλε κάτω, κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ καλή κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας μετά από εκτέλεση κόρνερ , αλλά έκανε την ανατροπή με πολύ καλή επιθετική ενέργεια με τον επιθετικό του Αστέρα να πλασάρει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 2 – 3.

Η ανατροπή έφερε άλλο αέρα στους φιλοξενούμενους έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το αποτέλεσμα αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε σημαντικές επεμβάσεις και λίγο πριν τη λήξη, μίλησε ο νόμος του ποδοσφαίρου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ πλάγια έξω από την περιοχή, στο γέμισμα που έγινε στην περιοχή κατέβασε τη μπάλα επιθετικός και με κεφαλιά ισοφάρισε την αναμέτρηση σε 3 – 3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κελεσίδης

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Τσιάτσης, Παπαγεωργίου, Λίβας Ε., Καραγαβριηλίδης, Πασβάνης, Σαββίδης, Βελιάδης αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Τσιλώνης, Αμβροσιάδης, Λίβας Α., Μαστορόπουλος, Κωνσταντινίδης.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Βασίλης Αργυρίου): Τσανασίδης, Σάκκος, Βασιλειάδης Δ., Βασιλειάδης Ν., Παπαϊωάννου, Μιχαϊλίδης, Τσιακίρης Α., Κλεφτούρης, Τασιώνας, Κιόσια, Γκίλα αρχική ενδεκάδα και αγωνίσθηκαν οι : Στογιάνης, Μπέρσος, Ρούσος, Μάρκου, Γιαγτζίδης.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected