Διάφορα - Συνεργάτες

Σουπερλιγκάτη βραδιά η αποψινή στο “Barok” Coffee-Bar με ΠΑΟ-ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής, μια αναμέτρηση που οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν στο “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στη Βέροια!

Στην Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους. Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους με μια επιτυχία, την ώρα που ο ΠΑΟΚ θα ψάξει να κλειδώσει την 2η θέση και να φτιάξει ψυχολογία ενόψει τελικού.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ ταξιδεύει στην Κέρκυρα με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν βαθμούς για την μάχη της παραμονής, αφού είναι στο -5 από την Λαμία.

Ο Ολυμπιακό, την ίδια ώρα θα ψάξει το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό για να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Απόλλωνα, με τον Χρήστο Κόντη να κάνει αρκετές αλλαγές. Στην Λιβαδειά ο 4ος Ατρόμητος δοκιμάζεται κόντρα στον Λεβαδειακό και περιμένει στην γωνία για κάποια γκέλα του Ολυμπιακού.

Στα της 5ης θέσης η μάχη έχει φουντώσει για τα καλά, αφού και οι δύο διεκδικητές του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, Ξάνθη και Αστέρας Τρίπολης, έχουν εντός έδρας αναμετρήσεις με αδιάφορους αντιπάλους, την ΑΕΛ και τον Απόλλωνα.

Στην Λαμία, η τοπική ομάδα χρειάζεται ένα βαθμό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για να οριστικοποιήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Τέλος, στα Χανιά, Πλατανιάς και Πανιώνιος δίνουν το δικό τους ραντεβού σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Ξάνθη-Λάρισα
Κέρκυρα-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης-Απόλλων
Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-Ατρόμητος
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ
Πλατανιάς-Πανιώνιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected