Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Απίστευτα πράγματα (πάλι) από τη Μπάρτσα! (vid)

Η Μπαρτσελόνα έκρυψε το τόπι, διέλυσε 5-1 τη Βιγιαρεάλ και θέλει ακόμα δύο αγωνιστικές για να πανηγυρίσει τον τίτλο, όπως δεν το το έχει κάνει κανείς στη La Liga.

Έχει πάρει το νταμπλ, αλλά κυνηγάει τον απόλυτο στόχο. Ποτέ, κανείς, στην Ισπανία δεν κατέκτησε αήττητο πρωτάθλημα και πάει να το κάνει η Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Οι Καταλανοί υπήρξαν στιγμές που εξαφάνιζαν την μπάλα και παρά το ότι δεν έπαιξαν στο… κόκκινο σε όλο το ματς, διέλυσαν 5-1 τη Βιγιαρεάλ, σκοράροντας μάλιστα με υπέροχους συνδυασμούς. Έτσι, βρίσκονται πλέον μόλις δύο βήματα από το να γράψουν ιστορία, έχοντας ούτως ή άλλως το αήττητο ρεκόρ, καθώς από πέρσι μετρούν 43 αγωνιστικές χωρίς να υποκύψουν σε κανέναν.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Σίλεσεν, Βερμάλεν, Πικέ (80′ Μίνα), Ντιν, Σεμέντο, Μπουσκέτς (65′ Ράκιτιτς), Παουλίνιο, Ινιέστα (62′ Λουίς Σουάρες), Κουτίνιο, Ντεμπελέ, Μέσι

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Ασένχο, Βίκτορ Ρουίθ, Γκονθάλεθ, Μάριο, Ζάουμε Κόστα, Τριγκέρος (57′ Χάβι Φουέγο), Ρόντρι, Φορνάλς, Καστιγιέχο, Τσερίσεβ (46′ Σανσόνε), Μπάκα (70′ Ουνάλ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected