Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φοβερή και τρομερή “Γιούβε”, σήκωσε την κούπα! (vid)

Η Μίλαν άντεξε για 45 λεπτά, ο Ντοναρούμα έκανε δύο μυθικές γκάφες και η Γιουβέντους ήταν η θριαμβεύτρια στον τελικό του Coppa Italia με 4-0 φτάνοντας [ουσιαστικά] στην κατάκτηση του 4ου σερί νταμπλ.

Ιστορία έγραψε η Γιουβέντους, που κατέκτησε το 13ο Κύπελλο της ιστορίας της, το 4ο διαδοχικό και μάλιστα το έκανε χωρίς να δεχθεί γκολ στη φετινή διοργάνωση!

Το απόλυτο contrast υπήρξε στον τελικό του Coppa Italia. Οι παίκτες και ο προπονητής της Γιουβέντους σεβάστηκαν την Μίλαν στη συνέντευξη Τύπου του τελικού, όμως αυτό δεν το έκαναν οι ίδιοι οι Rossoneri που γνώρισαν ταπεινωτική ήττα από μια Γιουβέντους που ήταν κλάση πάνω και τους σκόρπισε με 4-0 σε μια ιστορική βραδιά.

Με το βαρύ σκορ οι Bianconeri έφτασαν [ουσιαστικά] στην κατάκτηση του 4ου σερί νταμπλ, ενώ η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πρέπει να μαζέψει πλέον τα κομμάτια της και να πάρει έστω την 7η θέση στο πρωτάθλημα για να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη. Αν και είχε κάνει μια σειρά τρομερών επεμβάσεων ο Τζίτζιο Ντοναρούμα έκανε δύο απίθανες γκάφες στο ματς στο 2ο και το τρίτο γκολ.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ασαμόα, Μπαρτσάλι, Μπενάτια, Κουαδράδο, Πιάνιτς (87′ Μαρκίζιο), Ματουιντί, Κεντίρα, Ντάγκλας Κόστα (73′ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (83′ Ιγουαΐν), Μάντζουκιτς.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Ροδρίγες, Ρομανιόλι, Μπονούτσι, Καλάμπρια, Λοκατέλι (80′ Μοντολίβο), Κεσί, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Σούσο (68′ Μπορίνι), Κουτρόνε (63′ Κάλινιτς)

https://www.youtube.com/watch?v=0K_br9Kn21U

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected