Κατηγορίες
Football League

Το καλύτερο φινάλε για Εργοτέλη και Ούγκο Κάιπερς!

Οι «κιτρινόμαυροι» συνέτριψαν τον Αιγινιακό με 5-1 κλείνοντας την χρονιά, εντός έδρας, με τρίποντο και τον Ούγκο Καΐπερς να σκοράρει φεύγοντας για την ΑΕΚ.

Μετά από τρεις αγωνιστικές, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας τον Αιγινιακό με 4-1 σε ένα παιχνίδι όπου είχε ενδιαφέρον μέχρι να γίνει το 2-1.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με τον Καΐπερς και ο Αιγινιακός δίχως να απειλήσει καθόλου, ισοφάρισε στο 45′ με τον Πέριτς.

Οι παίκτες του Τάκη Γκώνια βγήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο και με τρία γκολ από τους Καΐπερς, Τσέλιο και Ιατρούδη έφτασαν στο 4-1 με τον Σταματάκο να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athleticradio

Συνθέσεις

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου (69′ Μαζουλουξής), Σταμόπουλος (45′ Νικολακάκης), Μπουτσάκης, Κάιπερς (73′ Ιατρούδης), Αγγελόπουλος, Σταματάκος.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος (77′ Φουρτζίου), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Τοπαλίδης, Πέριτς, Κούστα (78′ Μπιλάλι), Ζούρκος, Τσολακίδης (58′ Χότζιτς).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected