Α ΕΠΣ Ημαθίας - ΕΠΣ Πέλλας - Μεταγραφές

Ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός του Γιώργου Κίτσα!

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή για τη Θύελλα Σαρακηνών της ΕΠΣ Πέλλας που ανακοίνωσε την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού Γιώργου Κίτσα που την τελευταία διετία αγωνιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Όπως αναφέρει το pellasports, ο γνωστός επιθετικός με το προσωνύμιο Γκόγκιτς έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, να σημειωθεί ότι την σεζόν που η ομάδα του ανήλθε στην Γ’ Εθνική είχε πετύχει 45 τέρματα ενώ και πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Παλιότερα έχει αγωνιστεί και στον Απόλλωνα Κρ.Βρύσης με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής και μέσω των μπαράζ είχε ανέβει στην Γ´ Εθνική, αλλά και στον Εορδαϊκό, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στον οποίο έχει την δική του ιστορία. Πρόκειται για έναν κλασικό στράικερ με όπλα, κυρίως το αγωνιστικό θράσος, την ταχύτητα του και την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, αναμένεται να δημιουργήσουν ένα πολύ καλό δίδυμο στον επιθετικό τομέα με τον έτερο νεοαποκτηθέντα Γιάννη Γκέσιο.

Στο άκουσμα ότι ο παίκτης αποχωρεί από τον Μ.Αλέξανδρο Τρικάλων, ο Ηλίας Αταλασίδης πρόεδρος και ισχυρός άνδρας της Θύελλας ήρθε σε επαφή μαζί του και προχώρησε σε συμφωνία για την σεζόν που έρχεται.

Αναμένονται κι άλλες προσθήκες που αυτόματα κάνουν φαβορί την νεοφώτιστη στην Α1 ομάδα της Αλμωπίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected