Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Διπλό…χτύπημα από τον ΝΠΣ Βόλος!

Ξεκινά δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι ο ΝΠΣ Βόλος, που τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στη Football League.

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Λυμπέρη Στεργίδη (11/02/1987, με θητεία σε Παναχαϊκή, Απόλλωνα Σμύρνης, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Θερμαϊκό, Νίκη Πολυγύρου) αλλά και του Βλάση Ανδρικόπουλου (26/04/1999) που έμεινε ελεύθερος από τον Αιγινιακό και παλαιότερα θήτευσε σε Πύδνα Κίτρους και Πόντιους Κατερίνης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου μέσου Λυμπέρη Στεργίδη και του 19χρονου αμυντικού Βλάσση Ανδρικόπουλου.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης (11/2/1987) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ συνολικά στους Πατρινούς έχει αγωνιστεί σε 114 ματς έχοντας σημειώσει 14 τέρματα. Το 2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Αναγέννηση Γιαννιτσών, Νίκη Βόλου, Θερμαϊκού και Νίκη Πολυγύρου.

Ο Βλάσσης Ανδρικόπουλος (26/4/99) την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Αγινιακού έχοντας 19 συμμετοχές, ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στις μικρές ομάδες της Πύδνας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected