Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Βρέθηκε η χρυσή τομή με Λέοβατς και επιστρέφει!

Και με τη βούλα παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο Μαρίν Λέοβατς, όπως ανακοίνωσε η κροατική ομάδα.

Έπειτα από τρία χρόνια στη Θεσσαλονίκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο 29χρονος αμυντικός αποχωρεί για να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών Κροατίας.

Όπως αναφέρει το Sportime, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είχαν αίσιο τέλος και ο Λέοβατς επιστρέφει τελικά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Μαρίν Λέοβατς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ντιναμό, η οποία επέστρεψε στους τίτλους και κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο κα το Κύπελλο.

Η Ντιναμό είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα και είναι πραγματικά τιμή μου, που είμαι μέλος του συλλόγου. Αυτή την χρονιά δεν στοχεύουμε απλά στη διατήρηση των σκήπτρων εντός των συνόρων, αλλά και σε πολύ καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Έχω δουλέψει με τον προπονητή, Νέναντ Μπιέλιτσα στην Αούστρια Βιέννης και γνωρίζω πολύ καλά τη δουλειά του. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected