Κατηγορίες
Διάφορα

Απίστευτη ιστορία στο Ρέθυμνο! Τουρίστρια ταξίδευε 20 ώρες πάνω σε….στρώμα!

Μετά από μια πρωτοφανή περιπέτεια στη θάλασσα, η 55χρονη βρέθηκε έπειτα 20 ώρες αγωνίας.

Ανέλπιστη ήταν η εξέλιξη στην υπόθεση της 55χρονης Ρωσίδας στο Ρέθυμνο η οποία εντοπίστηκε 20 ώρες μετά την εξαφάνισή της , στη θάλασσα. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, ακόμα κι ο πιλότος της Frontex που πετούσε πάνω από το σημείο δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την τουρίστρια η οποία αγνοείτο να βρίσκεται πάνω στο στρώμα θαλάσσης ,ανατολικά του ξενοδοχείου από το οποίο εξαφανίστηκε.

Όπως δήλωσε ο υπολιμενάρχης Ρεθύμνου κ.Παττακός μιλώντας στο neakriti.gr : «αερσοκάφος της Frontex που πετούσε στο σημείο εντόπισε την αγνοούμενη και έδωσε το στίγμα. Βρέθηκε 6-7 ναυτικά μίλια ανατολικά του ξενοδοχείου από το οποίο χάθηκε και μάλιστα πάνω σε στρώμα θαλάσσης.Αμέσως έσπευσε στο σημείο σκάφος του λιμεναρχείου Χανίων που συμμετείχε στις έρευνες και στο οποίο επιβιβάστηκε η τουρίστρια».

Η τουρίστρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ενώ φαίνεται ότι καλά στην υγεία της , παρά την υποθερμία.

20 ώρες αγωνίας

Η εξέλιξη πάντως προκάλεσε κάτι παραπάνω από δάκρυα χαράς στο σύζυγο και την κόρη της 55χρονης οι οποίοι ζούσαν ώρες αγωνίας καθώς τα ίχνη της χάθηκαν την Τετάρτη στις 15.00 και πλέον εντοπίστηκε στις 11 το πρωί της Πέμπτης, δηλαδή 20 ώρες μετά!

Τεράστια η ανακούφιση και για όσους συμμετείχαν στις έρευνες καθώς είχε στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση του Λιμενικού αλλά και με τη βοήθεια ιδιωτών. Συγκεκριμένα στις έρευνες συμμετείχαν σκάφος του Λιμεναρχείου Ρεθύμνου, σκάφος του Λιμεναρχείου Χανίων, ένα ιδιωτικό σκάφος, σκάφος ναυαγοσωστών αλλά και μερικά jet ski με ιδιώτες που αναζητούν την αγνοούμενη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected