Ποδόσφαιρο Κόσμος

Και η μπίλια έκατσε στην Κροατία! (vid)

Η Κροατία με τον Σούμπασιτς να πιάνει τρία πέναλτι επικράτησε 3-2 (1-1 κδ, παρ.) στη ρώσικη ρουλέτα της Δανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Η Κροατία θα είναι αντίπαλος της Ρωσίας ((7/7, Σότσι), στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018, αφού σε αγώνα γα τη φάση των «16» που έγινε στο Νίζνι Νόβγκοροντ επικράτησε στα πέναλτι 3-2 της Δανίας. Τόσο η κανονική διάρκεια όσο και η παράταση έληξαν 1-1.

Η Δανία προηγήθηκε στο 1ο λεπτό με τον Ματίας Γιόργκενσεν και η Κροατία ισοφάρισε τρία λεπτά αργότερα (4΄) με τον Μάντζουκιτς. Η Κροατία έχασε πέναλτι στο 116΄ με τον Μόντριτς που απέκρουσε ο Σμάιχελ.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζλάτκο Ντάλιτς): Σούμπασιτς, Βρσάλκο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς (81′ Πίβαριτς), Μπρόζοβιτς (71′ Κόβατσιτς), Ράκιτιτς, Μόντριτς, Ρέμπιτς, Μάντζουκιτς (108′ Μπάντελ), Πέρισιτς (97′ Κράμαριτς)

ΔΑΝΙΑ (Άγκε Χαρέιντε): Σμάιχελ, Ντάλσγκααρντ, Κιερ, Μ. Γέργκενσεν, Κνούντσεν, Κρίστενσεν (46′ Σένε), Μπρέιθγουεϊτ (105′ Σίστο), Έρικσεν, Ντιλέινι (98′ Κρον Ντέλι), Πόουλσεν, Κορνέλιους (66′ Ν. Γέργκενσεν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected