Κατηγορίες
Basket

Πολλές εκπλήξεις, δεκάδες δώρα και οι μεγαλύτεροι αθλητές basket της Νάουσας στο φιλανθρωπικό αγώνα του Σαββάτου 14 Ιουλίου

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή για τον φιλανθρωπικό αγώνα basket μεταξύ των Φίλων Σκουλαριώτη και της Ζαφειράκης ρετρό All Stars.

Ένα παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα με σκοπό την οικονομική στήριξη της ομάδας Life is life που έχει δημιουργηθεί με στόχο την οικονομική ενίσχυση για ιατρικές δαπάνες σε παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα θα λάβουν χώρα μια σειρά εκπλήξεων για όσους βρεθούν το απόγευμα του Σαββάτου στο αθλητικό κέντρο του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Από τις 17:30 θα ξεκινήσουν τα events με πρώτο τον αθλητικό σύλλογο «Τέτραθλον» Νάουσας που θα δώσει ένα μοναδικό show πολεμικών τεχνών με τους καλύτερους της αθλητές.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κορίτσια από την σχολή χορού της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους στην έναρξη του τουρνουά.

Βραβεύουμε τον μαχητή ζωής Γιώργο Ιωαννίδη, για τον οποίο διοργανώθηκε το προπέρσινο φιλανθρωπικό παιχνίδι στο θερινό τουρνουά basket.

Γνωρίζουμε τα μέλη Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας Νάουσας και γινόμαστε όλοι δότες.

Στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα παίζουμε και κερδίζουμε μοναδικά δώρα από το κέντρο ξένων γλωσσών «Λία Ναουμίδου- Τσίση»

Τραγούδι από τον Γιώργο Τασιώνα

Βραβεύσεις συμμετεχόντων-κληρώσεις λαχείων-γνωριμία συλλόγων και πολλές ακόμα δραστηριότητες σε ένα γεμάτο αγάπη και προσφορά απόγευμα στο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας.

Η βραδιά κλείνει με την ζωντανή εμφάνιση της Άννας Χατζηκυριάκου , του Γιάννη Κετάνη, της Ασημίνας Μαντζίρη και του Στέλιου Παρίζα κατά την διάρκεια του οποίου όσοι παραγγείλουν μπύρα ή κρασί από το αθλητικό κέντρο Αγίου Νικολάου θα συνεισφέρουν στην ενίσχυση του Life is life καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην ομάδα

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει προαιρετικό εισιτήριο και λαχνοί ώστε να μπορούν όλοι να συνεισφέρουν στην προσπάθεια της Life is life

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected