Α1 ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή και μία ανανέωση στον ΦΑΣ Νάουσα!

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός του ΦΑΣ Νάουσα, ενόψει της νέας σεζόν στην Α Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι «κυανόλευκοι», μετά την προσθήκη του Γρηγόρη Αργυρίου, προχωρούν στη δεύτερη μεταγραφή τους το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα του Δημήτρη Παπακωνσταντίνου.

Ο 19χρονος (21/08/1998) μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Μακεδονικό στον οποίο αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο, εκεί όπου μετακόμισε από την ομάδα του Μακροχωρίου.

Παράλληλα, ο ΦΑΣ ανακοίνωσε την παραμονή του Αλέξανδρου Ζούρκου, ο οποίος είχε 25 συμμετοχές την περσινή σεζόν στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Στον Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Ζούρκος, ο οποίος αν και έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Superleague και της Football league, συμφώνησε να παραμείνει στη Νάουσα και να βοήθησε στην επίτευξη του στόχου της ομάδας για την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ποδοσφαιριστής του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ είναι από χθες (13-7) ο ταλαντούχος 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Παπακωνσταντίνου (ημ. γέννησης 21/8/1998), ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στην Ένωση Απ. Παύλου (Μακροχώρι) και από τον Δεκέμβριο στον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.»

error: Protected