Κατηγορίες
Super League 1

Με το πρώτο γκολ του Χριστοδουλόπουλου, 1-0 ο Ολυμπιακός (vid)

Το πρώτο γκολ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, συνδυάστηκε και με τη νίκη του Ολυμπιακού, επί της τουρκικής Γκεζτέπε με 1-0 στο Άρνεμ, στο τελευταίο φιλικό αγώνα της πειραϊκής ομάδας, έπειτα από παραμονή δύο εβδομάδων σε Βέλγιο και Ολλανδία.

Με διαφορετική 11άδα σε σχέση με την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, ο Πέδρο Μαρτίνς συνέχισε τις δοκιμές σε πρόσωπα, όχι όμως και στο 4-2-3-1.

Με τον Χουτεσιώτη κάτω από την εστία, τους Κούτρη, Μασούρα στα άκρα, τους Σισέ, Νικολάου στο κέντρο άμυνας, τον Χατζησαφί και τον Ανδρούτσο στα αμυντικά χαφ, τον Χριστοδουλόπουλο (αριστερά), Πάρντο (δεξιά), τον Φετφατζίδη στον άξονα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή της επίθεσης, ο Ολυμπιακός παρουσίασε-κατά διαστήματα- καλό πρόσωπο.

το φιλμ του αγώνα στο Sportime

Συνθέσεις

ΓΚΕΖΤΕΠΕ: Γκοκτούκ, Τραορέ (61’ Γιαλτσίν), Ρέις (61’ Ρέις), Χακάν, Γκασαμά (61’ Μπερκάν), Πόκο, Κάστρο, Ενγκαντό, Μπινιούλ, Ακμπουνάρ, Γκουφράν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Χουτεσιώτης, Μασούρας, Σισέ, Νικολάου, Κούτρης (81’ Τσιμίκας), Ανδρούτσος, Χατζισαφί, Φετφατζίδης, Πάρντο (81’ Πάρντο), Χριστοδουλόπουλος (71’ Μάνος), Ανσαριφάντ

δείτε το γκολ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected