Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις μεταγραφές και ανανεώσεις για τους πρωταθλητές

Συνεχίζεται το χτίσιμο του ρόστερ της Πρωταθλήτριας ομάδας της ΕΠΣ Άρτας, ΑΟ Φλωριάδα, με τους διοικούντες να συμφωνούν με τέσσερις παίκτες να συνεχίσουν και του χρόνου την καριέρα τους στην ομάδα.

Όπως αναφέρει το artagoal.gr, στην ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο 19χρονος τερματοφύλακας, Ανδρέας Μπίζας, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Γλυκορίζου, καθώς και οι νεαροί Οικονόμου, Πανέτας και Καραδήμας.

Πέραν των παραπάνω, στη Φλωριάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο 20χρονος Χάρης Γκανάρας, που θα ενισχύσει τη μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι τη σεζόν 2016-17 στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Ηρόδοτου Καλογερικού, και το περσινό καλοκαίρι μεταγράφηκε στη Γ’ Εθνική και συγκεκριμένα στον Πανλευκάδιο, στον οποίο όμως δε βρήκε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, κάτι που θα ψάξει και φέτος με τα χρώματα του ΑΟ Φλωριάδα.

Δεύτερη προσθήκη αποτελεί ο 19χρονος δεξιός χαφ, Γιώργος Φελέκης, ο οποίος ξεκίνησε την περσινή χρονιά με τη φανέλα της Φλωριάδας, με την οποία όμως δεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε πάνω από 1-2 ματς, καθώς μεταγράφηκε την ΑΕ Ραδοβυζίων, από την οποία και επιστρέφει.

Τέλος, επισημοποιήθηκε η συμφωνία της ομάδας με τον 22χρονο δεξιό μπακ Δημήτρη Ζάχαρη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected