Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τρεις ακόμη στο ρόστερ του Αγροτικού Αστέρα!

Τρεις μεταγραφές προστίθενται στις ήδη ολοκληρωμένες για τον φιλόδοξο φέτος Αγροτικό Αστέρα.

Στους “πράσινους” θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Παναγιώτης Παπανικολάου (09/05/1997), αμυντικός από τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής, Δημήτρη Πλάκου (17/06/1998), μέσος από τη Νίκη Ευκαρπίας και Αντώνης Φλαρούντζος (29/11/1995), επιθετικός από τη Δόξα Μαυροβουνίου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Παπανικολάου.

Είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου του 1997 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και την Αναγέννηση Ρυσίου. Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Μ. Αλέξανδρο Καρπερής, με τη φανέλα του οποίου κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική και μέτρησε πέρυσι 21 συμμετοχές”.

 

“Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πλάκου.

Είναι γεννημένος στις 17 Ιουνίου του 1998 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Νίκη Ευκαρπίας στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΜ και ο Αγροτικός Αστέρας θα αποτελέσει το πρώτο του βήμα στα εθνικά πρωταθλήματα».

 

«Ο Π.Μ.Α.Σ. Αγροτικός Αστέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Φλαρούντζο.

Είναι γεννημένος στις 29 Νοεμβρίου του 1995 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Δόξα Πενταλόφου, Εθνικό Γιαννιτσών, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και Δόξα Μαυροβουνίου. Συνολικά μετράει 32 συμμετοχές και δύο γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected