Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του ΓΑΣ Κοπανού (photos+vid)

Το οδοιπορικό του SportsUp στα γήπεδα της Ημαθίας συνεχίζεται και σειρά πήρε σήμερα (31/7) ο ΓΑΣ Κοπανού.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκίνησαν τη Δευτέρα (30/7) την προετοιμασία τους ενόψει της 6ης συνεχόμενης παρουσίας της στην πρώτη κατηγορία, που από φέτος θα ονομάζεται “Α Ερασιτεχνική”.

Κάτω από τη διαρκή απειλή της βροχής αλλά σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο λόγω της φροντίδας των ανθρώπων της ομάδας, ο Χρήστος Χατζηδάκης και οι ποδοσφαιριστές του πραγματοποίησαν σήμερα τη δεύτερη κατά σειρά προπόνηση, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τη σεζόν 2018/2019.

Το παρών δίνουν καθημερινά τα μέλη της διοίκησης του ΓΑΣ και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Βασίλης Χαβιαρόπουλος, ο Λάμπρος Καραγιάννης (αντιπρόεδρος), ο Χρήστος Καραγιάννης (ταμίας) και ο Δημήτρης Χατζηπαυλίδης (γραμματέα), ωστόσο είναι φανερή η απώλεια του εκλιπόντα Γρηγόρη Νόλτση, για τον οποίο έγινε ιδιαίτερη μνεία από όλους.

Πριν τη σημερινή προπόνηση, έλαβε χώρα ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθησε το πρόγραμμα διάρκειας δύο περίπου ωρών, στο οποίο συμμετείχαν 17 από τους 21 ποδοσφαιριστές που ανήκουν μέχρι στιγμής στο έμψυχο δυναμικό, καθώς οι Έρβις Μπούφι, Χρήστος Οικονόμου, Κώστας Μποζίνης και Πασχάλης Μποζίνης απουσίαζαν για διάφορους λόγους.

Παρόντες βεβαίως και τα νέα πρόσωπα στον φετινό ΓΑΣ Κοπανού, που δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Πρόιο (από τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου) και Αναστάσιο Παρθενόπουλο (από τον Αχιλλέα Νάουσας).

δείτε τη σχετική φωτό :

Όσον αφορά τα φιλικά, μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί έξι αναμετρήσεις από τις οποίες ξεχωρίζουν αυτές με αντιπάλους τον Εδεσσαϊκό και την Κ17 του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά :

8/8 με Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (εντός)
11/8 με Εδεσσαϊκό (εντός)
18/8 με ΠΑΟΚ Κ17 (εντός)
22/8 με ΦΑΣ Νάουσα (εντός)
25/8 με ΑΕ Χαρίεσσας (εντός)
31/8 με Αχιλλέα Τριανδρίας (εντός)

δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Χατζηδάκη και του Λάμπρου Καραγιάννη :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected