Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει στον Αχιλλέα ο Ζήσης Βλαχοδήμος!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής παραμένει στο ρόστερ του Αχιλλέα Νέας Στράντζας Νάουσας.

Ο λόγος για τον Ζήση Βλαχοδήμο, ο οποίος παρά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, θα συνεχίσει στους “κυανόλευκους”, που έχουν ήδη διαμορφώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ.

Ο 25χρονος (23/07/1993) ακραίος αμυντικός, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον ΦΑΣ Νάουσα και από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζεται στον Αχιλλέα, είχε 24 συμμετοχές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δύο τέρματα.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε τα δύο φιλικά αλλά και την έναρξη των προετοιμασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Το ΔΣ του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πολύπειρο Ζήση Βλαχοδήμο και για την επόμενη σεζόν.

Με την κίνηση αυτή το νέο ΔΣ του συλλόγου παρά το ότι ανέλαβε το τιμόνι τις ομάδος πριν 5 ημέρες κατάφερε να ανανεώσει με το 80% των παικτών που αποτελούσαν τον βασικό κορμό της.

Επίσης υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι εντός τον επόμενων ημερών θα υπάρξουν και κάποιες ακόμη ανανεώσεις, καθώς και κάποιες μεταγραφές νέων σε ηλικία ποδοσφαιριστών που έχουν εντοπιστεί και αναμένεται να ενταχθούν στο ρόστερ του συλλόγου.

Επίσης ανακοινώνουμε ότι οι προετοιμασία θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 18μμ στο γήπεδο Παναγιωπούλας.

Τα δε φιλικά που σαφώς θα είναι λιγότερα σε σύγκριση με πέρσι λόγο μη ύπαρξης αρκετού χρόνου. Τα δύο φιλικά που έχουν ήδη προγραμματιστή είναι τα εξής :

Σάββατο 25 Αυγούστου με Μακροχώρι εκτός
Τετάρτη 29 Αυγούστου με ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εντός

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον ένα ακόμη φιλικό σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί αργότερα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected