Κατηγορίες

Η πρωτοβουλία του www.sportsup.gr για την έκδοση «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018»

Για μια ακόμη φορά το www.sportsup.gr πρωτοπορεί και αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την προώθηση και προβολή του αθλητισμού στον νομό Ημαθίας!

Η ιστοσελίδα που έχει…συνηθίσει τους αναγνώστες σε καινοτόμες ιδέες, έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής (και όχι μόνο), αρχικά τη νέα πλατφόρμα που θα βγει σύντομα στην αέρα αλλά και μια σειρά από δράσεις, πάντα με στόχο να βάλει ένα λιθαράκι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία ακούει στο όνομα «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018-2019», ένα έντυπο που θα έχει το μέγεθος τσέπης (ίσως λίγο μεγαλύτερο) και θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των κατηγοριών του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας (έχουμε ήδη πάρει έγκριση για τη χρήση του ονόματος), του Κυπέλλου, των Νέων-Παίδων αλλά και της Γ Εθνικής, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες του νομού.

Εκτός αυτού, θα υπάρχει στις σελίδες του το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ της Ημαθίας, που θα συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ πρόθεση των συνεργατών είναι να προστεθεί το έμψυχο δυναμικό των ομάδων της περιοχής, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία των συλλόγων και (προς το παρόν) δεν έχει συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό.

Πρόθεση είναι να εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα και να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Ημαθίας, μια έκδοση που θα στηριχθεί αποκλειστικά σε χορηγούς και υποστηρικτές.

Τις επόμενες μέρες, οι συνεργάτες του www.sportsup.gr θα αποστείλουν επιστολή προς όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού Ημαθίας, με την οποία θα περιγράφεται η συγκεκριμένη έκδοση και πως θα μπορούσε ο κάθε σύλλογος ξεχωριστά να στηρίξει τη δημιουργία του «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019»

error: Protected