Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Οι 2+1 μεταγραφές της Δόξας σε χρόνο…dt!

Είναι να μην αποφασίσει κάτι ο Γιάννης Μπύρος και όλα γίνεται σε χρόνο μηδέν!

Όπως αναφέρει το sportdrama, δύο αιτήματα του Στάικου Βεργέτη ικανοποιήθηκαν μέσα σε χρόνους κάποιων ελάχιστων λεπτών και στο έμψυχο υλικό της Δόξας προστέθηκαν δύο ακόμη ποδοσφαιριστές.

Ο Βαγγέλης Ανδρέου (φωτ. αριστερά) που αγωνίζονταν στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Τάσος Κρητικός (φωτ. επάνω) που ανήκε στην Λάρισα και αγωνίζονταν δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αρχικά, νωρίς το απόγευμα υπήρχε σε εκκρεμότητα η αναζήτηση ενός τρίτου κεντρικού αμυντικού για να έχει τις αναγκαίες επιλογές ο προπονητής. Δίπλα στο Ζοάο Πάουλο και το Θοδωρή Τριποτσέρη που αναμένεται τις επόμενες μέρες στο κέντρο της άμυνας προστίθεται πλέον ο Βαγγέλης Ανδρέου. Εκεί όπου υπάρχει και ο Τρύφωνας Κασμερίδης, ο 27χρονος (3/ 9/1990) αμυντικός από τα Τρίκαλα θα δώσει τη δική του μάχη για μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Τρεις οι περιπτώσεις που εξετάστηκαν. Ένα τηλεφώνημα του Γιάννη Μπύρου ήταν αρκετό και ο παίκτης εντάχθηκε άμεσα στους «μαυραετούς». Ο μεγαλομέτοχος της Δόξας του επισήμανε ότι έρχεται σε μια ομάδα πολύ διαφορετική από αυτή που ήταν για να πάρει την υπόσχεση του παίκτη ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ξεκίνησε από τους μικρούς του ΠΑΟΚ απ’ όπου στις 1 Ιουλίου 2009 πήγε στην ομάδα των Μετεώρων και από εκεί την επόμενη χρονιά στη Θύελλα Πετρωτού, αμφότερες του τοπικού των Τρικάλων. Ένα χρόνο (13/14) στον ΑΟ Τρικάλων και μετά επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και τον Αχιλλέα Τριανδρίας. Σειρά το 14/15 τα Χανιά και μετά ο Πιερικός για να καταλήξει στις 2 Ιουλίου 2016 στον Απόλλωνα Λάρισας και από εκεί από σήμερα στην Δόξα Δράμας. Στις κορυφαίες του στιγμές στο τελευταίο πρωτάθλημα είναι το γκολ που πέτυχε με κεφαλιά στο 84’ στο 1-0 επί του ΟΦΗ μέσα στη Λάρισα.

Νωρίς το βράδυ του Σαββάτου και στην καθιερωμένη ημερήσια συνεργασία προπονητή και προέδρου ο Στάικος Βεργέτης ενημερώνει το Γιάννη Μπύρο για την απουσία ενός επιθετικού στην αριστερή πλευρά και ο μεγαλομέτοχος της δραμινής ομάδας ζητάει την πρόταση του προπονητή ο οποίος έχει ενημερωθεί για την περίπτωση του Τάσου Κρητικού που μόλις έχει μείνει ελεύθερος από την ΠΑΕ Λάρισα. Ένα τηλέφωνο του Γιάννη Μπύρου στον 23χρονο (25/1/1995) επιθετικό και κυριολεκτικά στο λεπτό το πρόβλημα έχει λυθεί και το κενό έχει καλυφθεί.

Ο Τάσος Κρητικός γεννήθηκε στη Λάρισα και έχει παίξει στον ΠΑΣ Γιάννενα με 22 συμμετοχές (17 σούπερ λίγκα και 5 κύπελλο), στην ΠΑΕ Λάρισα με 23 συμμετοχές (1 σουπερ λίγκα, 16 φούτμπολ λίγκα και 6 κύπελλο) από όπου έχει πάει δανεικός σε Πανσερραϊκό (19 συμμετοχές στη φουτμπολ λίγκα ) και Αναγέννηση Καρδίτσας (15 συμμετοχές στη φούτμπολ λίγκα).

Ανδρέου και Κρητικός μαζί με τον Cruz θα περάσουν από εργομετρικό έλεγχο το πρωί της Δευτέρας και αν όλα πάνε καλά θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας στη Βουλγαρία, το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ήρθε στη Δράμα ο Άλεξ Κρουθ

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στη Δράμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας, ο Άλεξ Κρουθ. Τον ισπανό επιθετικό υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Οταπασίδης και τον ξενάγησε στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο ίδιος δηλώνει «πανέτοιμος και σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση» και περιμένει την ώρα να ανέβει στο Μπάνσκο και να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Στο μεταξύ οι παίκτες της Δόξας απόλαυσαν σήμερα το ρεπό τους για να ξεκουραστούν πριν την αυριανή αναχώρηση για τη Βουλγαρία όπου στο Μπάνσκο θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρωί ο Κρουθ θα συναντήσει στη Θεσσαλονίκη τους Ανδρέου και Κρητικό για να περάσουν από εργομετρικό έλεγχο και στη συνέχεια όλοι μαζί θα επιστρέψουν στη Δράμα.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας προβλέπει πρωινή προπόνηση στο Νικοτσάρα και το απόγευμα αναχώρηση για το Μπάνσκο όπου από το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected