Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αλλαγή δεδομένων στον Παναιγιάλειο!

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα η Γ.Σ. στον Παναιγιάλειο.

Όπως αναφέρει ο sportfmpatras, μπροστάρηδες διοικητικά θα είναι Αιγιώτες επιχειρηματίες με επικεφαλής τον Νίκο Kυριαζόπουλο, με συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και όχι στο ερασιτεχνικό, όπως γραφόταν το τελευταίο διάστημα.

Το πλάνο που κατατέθηκε κάνει λόγο για χρηματοδότηση, κάθε μήνα, της ομάδας με 3.000 ευρώ από τα 10 άτομα του συμβουλίου (300 τον μήνα για 10 μήνες), με άμεσο στόχο να προστεθούν άλλοι 10 εξωδιοικητικοί παράγοντες που θα ενισχύσουν την ομάδα με το ίδιο ακριβώς ποσό (ήδη βρέθηκαν κάποιοι μέσα από την αίθουσα). Δηλαδή να μπουν στα ταμεία της ομάδας σίγουρα 60.000 ευρώ, με στόχο να φτάσουν τουλάχιστον τις 100.000 από τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ομάδας μέσα στη χρονιά (εισιτήρια, διαρκείας, λαχειοφόροι).

Ένα νούμερο που θεωρείται αρκετό (αν και υπήρξαν ενστάσεις) για να μείνει ο Παναιγιάλειος στη Γ΄ Εθνκή, καθώς αυτός θα είναι ο στόχος.

Τα ονόματα θα ανακοινωθούν αύριο επίσημα (αν και έχουν γίνει γνωστά κάποια, όπως των Μπαλαφούτη, Χρ. Σωτηρόπουλου, Δεληγιάννη, Λ. Παπαδόπουλου, Κουτρόπουλου)

Νέος προπονητής θα είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος (φωτ). Ο Γιώργος Γκάμαρης παρότι ήταν απών είχε δικούς του ανθρώπους που τον ενημέρωσαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο μελανόλευκο στρατόπεδο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αναμένεται να προσβάλει την απόφαση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected