Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Κύπελλο Ελλάδος

Το www.sportsup.gr στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Για μια ακόμη φορά, το www.sportsup.gr θα βρεθεί δίπλα στις ερασιτεχνικές ομάδες της χώρας και μάλιστα αυτή τη φορά στην ιστορική παρουσία στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας!

Τη Δευτέρα 13/8 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της πρώτης φάσης, εκεί όπου θα συμμετέχουν οι Κυπελλούχοι των Ενώσεων, οι οποίοι και θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν ότι καλύτερο από έναν θεσμό που στο εξωτερικό αποτελεί εδώ και χρόνια μια μικρή έστω ευκαιρία στη διάκριση για τους “μικρούς”.

Το www.sportsup.gr κάνει εκκίνηση αύριο στις ζωντανές μεταδόσεις, αρχής γενομένης με τη διαδικασία της κλήρωσης που θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για το γεγονός πως θα λάβουν μέρος ερασιτεχνικές ομάδες (που αγωνίζονται στη Γ Εθνική αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα) όσο και για το ποιες τελικά θα δηλώσουν συμμετοχής μιας και αυτή είναι προαιρετική.

Στην 1η φάση θα λάβουν μέρος οι Κυπελλούχες Ομάδες των Ενώσεων. Λίγο πριν την κλήρωση θα αποσαφηνιστεί ο αριθμός των ζευγαριών ωστόσο το σίγουρο είναι πως όλες θα χωριστούν σε τέσσερις (4) ζώνες με γεωγραφικά κριτήρια θα δημιουργήσουν ζευγάρια από τα ποια μετά από μονούς αγώνες αποκλεισμού θα προκύψουν αυτές της 2ης φάσης.

Στη διαδικασία της κλήρωσης θα τοποθετηθούν οι ομάδες σε τέσσερις (4) κληρωτίδες όπως διαχωριστούν βάσει γεωγραφικών κριτηρίων, την οποία και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΖΩΝΤΑΝΑ μέσω από το www.sportsup.gr

Χορηγοί μετάδοσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected