Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΓΑΣ Κοπανού – ΦΑΣ Νάουσα 2-1 (photos)

Την πρώτη του φιλική νίκη σημείωσε ο ΓΑΣ Κοπανού, που επικράτησε με 2-1 του ΦΑΣ Νάουσα.

Οι “κιτρινόμαυροι” παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με το φιλικό κόντρα στον Εδεσσαϊκό και κόντρα σε έναν αντίπαλο που στοχεύει αποκλειστικά στην επιστροφή του στη Γ Εθνική, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά ο Θεοδωρίδης που αποκτήθηκε από την Κ20 της Κέρκυρας, ενώ απουσίαζε από το βασικό σχήμα ο Χρήστος Οικονόμου.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιώργου Σγούρδα (που αγωνίστηκε χωρίς τους Κουκουράκη, Γιαμαλίδη στην αρχική 11άδα και τον Νίρλα που είναι ανέτοιμος) είχε αρκετά λάθη στο παιχνίδι της και είναι φανερό πως είναι εμφανής η έλλειψη ενός καθαρόαιμου φορ. Οι νεαροί ως επί τω πλείστον παίκτες έχουν θέληση, παίζουν με ενθουσιασμό ωστόσο έρχονται σύντομα οι επίσημες υποχρεώσεις, όπου ο ΦΑΣ θα πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος και να δικαιολογήσει στον απόλυτο βαθμό το ρόλο του φαβορί.

Τα δύο τέρματα των γηπεδούχων σημείωσε ο σπεσιαλίστας στις εκτελέσεις φάουλ, Μάκης Σπανός ο οποίος έδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του με πανομοιότυπο τρόπο ενώ για τους “κυανόλευκους” ισοφάρισε ο Λαμπριανίδης

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Κελεσίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Κ. και Μπογιατζόγλου

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Κασαπίδης, Μποζίνης Π., Πρόιος Δ., Χαραλαμπίδης, Γρυπούδης, Πρόιος Χ., Θεοδωρίδης, Τζιβάρας, Οικονόμου Α., Μπούφι, Παρθενόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινίδης, Μποζίνης Κ., Γρυπούδης, Σιδηρόπουλος, Οικονόμου Χ., Καντσάδης

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Γατουρτζίδης, Πετρίδης, Λαμπριανίδης, Αργυρίου, Παντζαρτζίδης, Τόσιος, Νίκου. Αγωνίστηκαν και οι Ζάχος, Κερμανίδης, Μαντώς, Λαφάρας, Ταχυδρομίδης, Βασιλειάδης.

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected