Γενικά

Οι 9 παίκτες που αποχωρούν από τον Παναθηναϊκό

Εννέα παίκτες συνολικά ενημερώθηκαν την Πέμπτη πως δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη και δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει το SDNA, στην προπόνηση της Πέμπτης ένα γκρουπ εννέα ποδοσφαιριστών προπονήθηκε ξεχωριστά στο γυμναστήριο. Ο λόγος για τους εννέα παίκτες του Παναθηναϊκού που ενημερώθηκαν πως δεν υπολογίζονται από τον Γιώργο Δώνη και έτσι δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Αρχικά υπάρχουν τρεις παίκτες που δοκιμάστηκαν στην καλοκαιρινή προετοιμασία όμως τελικώς δεν έπεισαν τον Έλληνα τεχνικό και έτσι δεν θα υπογράψουν συμβόλαιο. Ο λόγος για τους Ρεγκάκο, Χαντζάρα και Κέζο. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλοι τρεις παίκτες που ανήκουν στο τριφύλλι όμως πρόκειται να παραχωρηθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Αυτοί είναι οι Πίσπας, Σιφναίος, Οικονομόπουλος αλλά και οι Βαλμάς, Μίγγος και Αγγελόπουλος που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους από το Καλλιθέα οι δύο πρώτοι και Εργοτέλη ο τελευταίος. Έτσι, ο αριθμός των παικτών του ρόστερ θα έρθει στα επίπεδα που ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί έτσι ώστε να μπορεί να δουλέψει κατά την διάρκεια της σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected