Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” του Εθνικού, συνεχίζει ο Ρομάνο!

Δύο μεταγραφές αλλά και την παραμονή του Ντιέγκο Ρομάνο ανακοίνωσε ο Εθνικός.

Οι Πειραιώτες έκαναν δικό τους τον Κώστα Χαλκίδη (03/06/1998, τερματοφύλακας) από την Κ20 του Παναθηναϊκού αλλά και τον Δημήτρη Μπακογιάννη (08/02/1999, αμυντικός) από την Κ20 του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

“Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου Κώστα Χαλκίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας έλυσε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και την ομάδα Κ20 που συμμετείχε και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Χαλκίδης συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας μας στην Πορταριά, ενώ δοκιμάστηκε και στα πρόσφατα φιλικά που δόθηκαν”.

 

“O Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μπακογιάννη. Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ20 του Παναιτωλικού ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας μας στο Πήλιο,ενώ χρησιμοποιήθηκε και στους φιλικούς αγώνες”.

 

“Η Διοίκηση του Εθνικού καλοσωρίζει και πάλι στις τάξεις της τον Diego Sebastian Romano. Ο γνωστός μας μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής (11/03/1980) αγωνίσθηκε και την προηγούμενη χρονιά στον σύλλογό μας προερχόμενος από μια πλούσια καριέρα στην Super League”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected