Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μία ανανέωση και μία…μελανόλευκη μεταγραφή

Μεταγραφή για τον Παναιγιάλειο, που ενισχύεται για την παρουσία του στη Γ Εθνική.

Οι “μελανόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Λευτέρη Μέρο (φωτ. 12/05/1997, αμυντικός) που το τελευταίο εξάμηνο φόρεσε τη φανέλα του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Κ19 του ΑΟ Χανιά.

Παράλληλα, η διοίκηση της ομάδας του Αιγίου ανακοίνωσε την παραμονή του Μάριου Τζανουλίνου (15/04/1996, μεσοαμυντικός) και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Δύο ακόμα ποδοσφαιριστές θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας μας στο επικείμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο 22χρονος αμυντικός μέσος Μάριος Τζανουλίνος συμφώνησε με τα μέλη της διοίκησης και θα συνεχίσει να φορά για ακόμα μία σεζόν την «μελανόλευκη» φανέλα.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κέρκυρα και Αχαρναϊκό.

Επίσης, νέο μέλος της «οικογένειας» του Παναιγιαλείου είναι από σήμερα και ο 21χρονος (γεν. 12 Μαΐου 1997) κεντρικός αμυντικός Λευτέρης Μέρο.

Ο υψηλόσωμος (1,91μ.) αμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία τού συλλόγου μας, όπου και συμφώνησε με τη διοίκηση να συνεχίσει την καριέρα του στην «Μαύρη Θύελλα».

Ο Λευτέρης από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι και τον περασμένο Ιανουάριο αγωνίστηκε στην Ομάδα Νέων (Κ19) αλλά και στην επαγγελματική ομάδα τού ΑΟ. Χανιά, ενώ ακολούθως μεταπήδησε στον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected