Κατηγορίες
Μεταγραφές - Ποδόσφαιρο Κόσμος

Στην Πορτογαλία ο Παναγιώτης Πανούσης!

Ο 19χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, Παναγιώτης Πανούσης,συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ακαντέμικα της Πορτογαλίας και θα είναι μέλος της ομάδας U23 που μετέχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα των Πορτογάλων.

Να κυνηγήσει το όνειρο του να μπορέσει να αγωνιστεί στο εξωτερικό θέλησε ο 19χρονος Έλληνας τερματοφύλακας Παναγιώτης Πανούσης. Ο νεαρός γκολκίπερ (σ.σ. γεννημένος στις 13/9/1999) εδώ και ένα χρόνο περίπου βρίσκεται στην Πορτογαλία όπου μετείχε σε προπονήσεις μεγάλης ομάδας της Πορτογαλίας.

Όπως αναφέρει το Sport24, με τις επιδόσεις του κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στην Πορτογαλία για τα επόμενα τρία χρόνια φορώντας τη φανέλα της Ακαντέμικα και συγκεκριμένα θα παίζει με την ομάδα U23 που θα μετέχει στο νεοσύστατο πρωτάθλημα τον Πορτογάλων για παίκτες έως 23 ετών.

Εκεί μετέχουν 14 ομάδες ανάμεσα στις οποίες η Μπενφίκα, η Σπόρτινγκ, η Μπράγκα, η Γκιμαράες και η Μαρίτιμο.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα υπήρχε και τα προηγούμενα χρόνια αλλά η ομοσπονδία της Πορτογαλίας σε μια προσπάθεια να το αναβαθμίσει και να το κάνει πιο ελκυστικό του έδωσε νέο όνομα “Το πρωτάθλημα των αποκαλύψεων”.

Τον 19χρονο γκολκίπερ πήγε στην Πορτογαλία ο Ζουέλα, γνωστός από το πέρασμα του από την Ξάνθη, τον ΠΑΟΚ, τον Ατρόμητο ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει γίνει εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών και φυσικά έχει αρκετές άκρες στην Πορτογαλία. Ο Ζουέλα είχε πιστέψει στο ταλέντο του νεαρού γκολκίπερ και ήταν αυτός που του άνοιξε την πόρτα για να πάει την μεταγραφή στην Ακαντέμικα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected