Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Ροδοχωρίου, η τέταρτη ομάδα που αποδέχτηκε την πρόταση του sportsup.gr για το «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019»

Ξεκίνησε ήδη η προσπάθεια των συνεργατών του www.sportsup.gr να εκδώσει το «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018/2019», τον πρώτο οδηγό για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της περιοχής!

Η ιστοσελίδα που έχει…συνηθίσει τους αναγνώστες σε καινοτόμες ιδέες, έχει ήδη σχεδιάσει την επόμενη μέρα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής (και όχι μόνο), αρχικά τη νέα πλατφόρμα που θα βγει σύντομα στην αέρα αλλά και μια σειρά από δράσεις, πάντα με στόχο να βάλει ένα λιθαράκι για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία ακούει στο όνομα «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ 2018-2019», ένα έντυπο που θα έχει το μέγεθος τσέπης (ίσως λίγο μεγαλύτερο) και θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα όλων των κατηγοριών του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας (έχουμε ήδη πάρει έγκριση για τη χρήση του ονόματος), του Κυπέλλου, των Νέων-Παίδων αλλά και της Γ Εθνικής, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες του νομού.

Εκτός αυτού, θα υπάρχει στις σελίδες του το πρόγραμμα των ομάδων μπάσκετ της Ημαθίας, που θα συμμετέχουν στις εθνικές κατηγορίες αλλά και στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ πρόθεση των συνεργατών είναι να προστεθεί το έμψυχο δυναμικό των ομάδων της περιοχής, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τη συνεργασία των συλλόγων.

Για το λόγο αυτό, έχουμε ήδη αποστείλει στις ομάδες τις επιστολές που περιγράφουν τη διαδικασία για την ένταξη στο «ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ» και μπορούμε να πούμε πως η ανταπόκριση είναι άκρως θετική.

Η τέταρτη κατά σειρά ομάδα που αποδέχτηκε την πρόταση μας (μετά τη Θύελλα Σταυρού, ΑΣ Γιαννακοχωρίου και τον Ολυμπιακό Νάουσας) είναι ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου και ευχαριστούμε προσωπικά τον πρόεδρο, Τάσο Μωυσίδη για τη στήριξη στη νέα αυτή προσπάθεια.

Θυμίζουμε πως πρόθεση μας είναι να εκτυπωθεί σε 10.000 αντίτυπα και να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Ημαθίας, μια έκδοση που θα στηριχθεί αποκλειστικά σε χορηγούς και υποστηρικτές.