Κύπελλο Ελλάδος

[Κύπελλο Ελλάδας, 2η φάση] Αντίμαχος Κω – Αιολικός 3-1 (vid)

Γράφει ιστορία ο ΔΙ.ΑΣ. Οι κυπελλούχοι Δωδεκανήσου υπέταξαν και τον Αιολικό με 3-1 και πέρασαν στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Βόλου (πιθανότατα Κυριακή 16:30), ομάδα Football League.

Η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου παρόλο που μέχρι το 25’ έβλεπε τα πάντα να πηγαίνουν στραβά αφού ο Βεζιρτζόγλου στο 10’ έκανε το 0-1 και ο Μαριάς στο 24’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα κατάφερε στην συνέχεια να κάνει μια τεράστια ανατροπή πρόκρισης.

Ο Χατζηβασίλης ήταν αυτός που έκανε το 1-1 στο 33’ αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι, απείλησαν με τον Χατζησουλεϊμάν στο 52’ και αφού στο 67’ είδαν και τον Τσουβαλτσίδη να αποβάλλεται στην συνέχεια κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με Χατζηφούντα στο 76’ να κάνει το 2-1 και τον Χατζηβασίλη στο 81’ να διαμορφώνει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

το φιλμ του αγώνα στο giafkasports.gr

Συνθέσεις

ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Ιωαννίδης (88’ Συνεσίου), Θωνιάτης, Μαργαρίτης, Χατζηφούντας, Χατζησουλεϊμάν (65’ Φονσέκα), Πης (34’ Μποϊλής), Βλαντιμίροφ, Χατζηβασίλης.

Αιολικός: Ζαχάρης, Τσουβαλτσίδης, Κουρκουνάς (46’ Σίλβα), Καπταγιάννης, Ταχιάς, Κατσίκης, Λαλάς, Διαμαντίδης (74’ Σεφουλλάι), Βουτσιώτης, Βεζιρτζόγλου, Παλαμούτσης (46’ Ποτουρίδης Θ.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected