Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Και προπονητής και παίκτης στο σημερινό πρόγραμμα!

Ημέρα του Απόλλωνα Σμύρνης η σημερινή, με τους “κυανόλευκους” να ανακοινώνουν τόσο τον νέο προπονητή τους όσο και τη μεταγραφή του Ματίας Ντεφεντερίκο.

Ο τεχνικός που θα αναλάβει άμεσα τα καθήκοντα του είναι ο 44χρονος (27/09/1974) Ισπανός, Αλμπέρτο Μοντεαγούδο ο οποίος αναμένεται σύντομα στη χώρα μας, ενώ παλαιότερα θήτευσε στους πάγκους των Λουκένα, Λεονέσα, Μπαδαχόθ, Κάντιθ, Ρόντα και Καρταχένα.

Όσον αφορά τον 29χρονο (28/08/1989) Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, ο Απόλλων εντάσσει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή με 180 επαγγελματικές συμμετοχές σε Αλ Κουάμπ, Κατόλικα, Μουμπάι Σίτι, Αρίκα, Εσκισεχίρ, Νουέβα Σικάγο, Αλ Ντάφρα, Ουρακάν, Κορίνθιανς και Ιντεπεντιέντε.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο Ισπανός Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο είναι ο νέος τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης. Γεννημένος στις 27 Σπετεμβρίου 1974, ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως μέσος στις Αλμπαθέτε, Λ’Οσπιταλέτ, Μαντσέγκο, Ρεκρεατίβο, Μερίδα, Μούρθια, Λας Πάλμας, Αλγκεσίρας, Χέρεζ, Νουμάνθια, Βεσιντάριο και Λουκένα.

Ως προπονητής εργάστηκε στις Λουκένα, Λεονέσα, Μπαδαχόθ, Κάντιθ, Ρόντα και Καρταχένα.

Βοηθός του νέου τεχνικού του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο επίσης Ισπανός Χουάν Λουίς Μπερνάλ Κουεγιάρ και γυμναστής της ομάδας ο Χουάν Νίκολας Μπουένο».

 

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή, Ματίας Αντριάν Ντεφεντερίκο. Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1989, αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει παίξει σε Ουρακάν, Κορίνθιανς, Ιντεπεντιέντε, Αλ Ντάφρα, Νουέβα Σικάγο, Εσκίσεχιρσπορ, Σαν Μάρκος ντε Αρίκα, Μουμπάι, Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα, Λόρκα και Αλ Καουκάμπ.

Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής που συγκροτήθηκε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα από ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στην Πριμέρα Ντιβισιόν της Αργεντινής. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα στις 20 Μαΐου 2009 κόντρα στον Παναμά. Η Αργεντινή είχε νικήσει 3-1 με τον ίδιο να ανοίγει το σκορ και να δίνει την ασίστ στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Στις 3 Φεβρουαρίου 2011, αυτή τη φορά από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρτζιο Μπατίστα κλήθηκε για τον φιλικό αγώνα με τη Βενεζουέλα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected