Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Σαρακηνών

Δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της Θύελλας Σαρακηνών ο Βασίλης Σαμαράς, ενώ ήδη έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του!

Ο νεαρός τεχνικός, ένα 24ωρο μετά το ισόπαλο 2-2 για το Κύπελλο με αντίπαλο τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, αποχωρεί από την ομάδα, μαζί με τον βοηθό του Δημήτρη Παπανδρέου.

Λίγη ώρα αργότερα, η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Τσαμαρδού (φωτ), που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε Αλμωπό Αριδαίας, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, Δόξα Μανδάλου κ.α.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις :

“Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό της ομάδας μας, μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Βασίλη Σαμαρά και τον βοηθό του Δημήτρη Παπανδρέου.

Ευχαριστώ προσωπικά τον Βασίλη για την αγαστή συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα και θεωρώ πως τα θεμέλια που έβαλε στην ομάδα μας θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς.

Τέλος εύχομαι σε αμφότερους καλη επιτυχία με την ακαδημία του ΠΑΟΚ και καλή πορεία σε ότι κάνουν μελλοντικά.”

 

“Μετά από απόφαση που πήραμε νέος προπονητής στην ομάδα μας από σήμερα θα είναι ο Γιάννης Τσαμαρδός.

Ένας καταξιωμένος προπονητής που άφησε την σφραγίδα του στις ομάδες (Αλμωπός, Απόλλων Κρ.Βρύσης, Δόξα Μανδάλου, Δόξα Εξαπλατάνου και άλλες) που εργάστηκε κατά το παρελθόν.

Θεωρούμε ότι είναι η ενδεδειγμένη λύση για τον πάγκο της ομάδας μας όντας πολύπειρος και γνώστης της κατηγορίας.

Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected