Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές για τον ΑΟΦ, τέλος ο Παραράς που πάει Κύμινα

Δύο νέες μεταγραφές για τη Φλωριάδα, που είχε και μια αποχώρηση παίκτη που τελικά δεν απέκτησε, αν και είχε ανακοινώσει, την παρούσα μεταγραφική περίοδο.

Όπως αναφέρει το artagoal, η πρωταθλήτρια στην ΕΠΣ Άρτας απέκτησε τον έμπειρο σέντερ φορ Θοδωρή Γείτονα (φωτ), ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε ΑΕ Μενιδίου και Φιλέλληνες Πέτα, ενώ έχει περάσει μεταξύ άλλων από Παναγροτικό Αγ. Σπυρίδωνα και Σκουφά Κομποτίου.

Την ίδια ώρα, παίκτης του ΑΟΦ θα είναι και ο 19χρονος αμυντικός Γιώργος Αντωνιάδης, που την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα του Εθνικού Φιλιππιάδας στη Γ’ Εθνική, στην οποία έχει αγωνιστεί και με την Κοζάνη, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της ΑΕΠ Βατολάκκου.

Αντίθετα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Άγγελος Παρράς, που είχε αποκτηθεί σύμφωνα με τη διοίκηση πριν από λίγο καιρό από το Σκουφά Κομποτίου. Ο Παρράς αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Πιερικό, Απόλλων Κρύας Βρύσης, Δόξα Άρτας και ΑΟΚ Τζουμέρκων, και αποχωρεί για τη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό Κυμίνων, ομάδα Γ’ Εθνικής, καθώς φοιτά στο τμήμα ΤΕΦΑΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected