Αθλήματα

Καλές επιδόσεις στα “Κωνσταντινίδεια” στην πόλη της Νάουσας

Στην πόλη της Νάουσας έγιναν το απόγευμα της Κυριακής (16/9) τα Κωνσταντινίδεια, μια διοργάνωση που έκλεισε φέτος 23 χρόνια ζωής.

Οι αγώνες μπορεί να είναι εκτός αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο ήταν ιδανική ευκαιρία για κάποιους να κλείσουν τη σεζόν και για τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες, να κάνουν ένα τελευταίο τεστ.

Τη συνήθεια του να μετέχει στα Κωνσταντινίδεια διατήρησε και φέτος ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο οποίος ήταν νικητής στη σφαιροβολία Ανδρών με 18,82 μ., επίδοση ιδιαίτερα καλή για την εποχή, ενώ δεύτερος ήταν ο συναθλητής του Τάσος Λατιφλάρι με με 18,17 μέτρα.

Στο ύψος η Παναγιώτα Δόση ξεπέρασε το 1,80 μ. και στη συνέχεια είχε καλά, αλλά άκυρα άλματα στο 1,84 μ.- επίδοση που θα αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ – κι έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει των αγώνων της Αργεντινής. Κάτι ανάλογο ισχύει και για την Ελίνα Τζένγκο, που έστειλε το ακόντιο στα 54,98 μ., ενώ ήταν δεύτερη στη σφαιροβολία με 14,71 μ., πίσω από το 15,30 μ. της Αναστασίας Ντραγκομίροβα, η οποία πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ (15,42 μ.). Η Ντραγκομίροβα έδειξε για μία ακόμη φορά το πολύπλευρο ταλέντο της, αφού εκτός από τη σφαιροβολία επικράτησε και στα 80 μ. εμπ., όπου πέτυχε 11.98. Η Ελένη Ιωαννίδου επέλεξε να κάνει την τελευταία της εμφάνιση πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων στα 400 μ., όπου ήταν νικήτρια με 61.43, ενώ ο Άνθιμος Κελεπούρης στα 3.000 μ., που τερμάτισε σε 12.52.10.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected