Κατηγορίες
Football League

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Ομάδα θα ξεκινήσει με -9 και δεν θα είναι για περσινές ποινές!

Στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν συμβεί τα ΠΑΝΤΑ και κυριολεκτούμε!

Ποτέ δε σε κάνει να βαρεθείς ο “Βασιλιάς των Σπορ” στην Ελλάδα! Η ομάδα της Σπάρτης οφείλει χρήματα στους Γιώργο Μπουζούκη, Γιάννη Παναγιωτόπουλο και Παναγιώτη Κατσίκη και αν δεν τους ξεπληρώσει εντός τριών ημερών, τότε το -9 για το νέο πρωτάθλημα θα είναι σε ισχύ!

Αλήθεια, πως πήρε αδειοδότηση η ομάδα εφόσον (όπως αποφάσισε το Διαιτητικό) οφείλει χρήματα σε ποδοσφαιριστές;

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

*Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε. μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Μπουζούκη Γεωργίου του Ελευθερίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 332/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

*Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Παναγιωτόπουλου Ιωάννη του Στέφανου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 208/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

*Επιβάλλει στην Α.Ε. ΣΠΑΡΤΗ Π.Α.Ε., μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή, Κατσίκη Παναγιώτη του Σπυρίδωνος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 331/2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected