Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

ΠΑΟΚ – Τσέλσι, ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι απόψε στο “Draw” Cafe”

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στις 19:55 την Τσέλσι στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μια πολύ σπουδαία αναμέτρηση που οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα απολαύσουν στην “εξέδρα” του “Draw” Cafe, Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα!

Η παρουσία των Λονδρέζων από μόνη της δίνει άλλη αίγλη στο ματς καθώς τα αστέρια της πρωτοπόρου της Premier League θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο της έδρας του «δικεφάλου». Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση με μία προπόνηση στο ανανεωμένο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι απόλυτα έτοιμος για το συγκεκριμένο ματς όμως άφησε εκτός αποστολής του δύο άλλους φορ της ομάδας, τους Νίκο Καρέλη και Τσούμπα Ακπόμ για λόγους τακτικής.

Τιμωρημένος για το σημερινό ματς είναι ο Λέο Μάτος, ο οποίος αποβλήθηκε στην τελευταία ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα. Ετσι, ο Ρουμάνος τεχνικός, έχοντας πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ θα παρατάξει την ομάδα του με στόχο μια καλή εμφάνιση απέναντι στην πανίσχυρη Τσέλσι

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected