Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ούτε ιερό ούτε όσιο από τη Σεβίλλη, 3-0 τη Ρεάλ! (vid)

Η Μπαρτσελόνα υπέστη κάζο χάνοντας 2-1 στην έδρα της Λεγανές όμως η Ρεάλ δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο αφού με τη σειρά της συνετρίβη με 3-0 στην Ανδαλουσία από την εκπληκτική Σεβίλλη.

Όπως αναφέρει το Sport24, η 6η αγωνιστική της La Liga αποδείχτηκε… καταστροφική για τους δύο γίγαντες της La Liga που μέσα σε διάστημα λίγων ωρών έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους και υπέστησαν ιστορικές ήττες.

Πρώτη πήρε την κρυάδα η Μπαρτσελόνα που μπορεί να προηγήθηκε 1-0 με γκολάρα του Κοουτίνιο όμως έπεσε θύμα απίστευτης ανατροπής από την Λεγκανές, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δις μέσα σε 68 δευτερόλεπτα και να γίνονται η πρώτη ουραγός στην ιστορία του πρωταθλήματος που νικάει την ομάδα της Καταλωνίας όταν εκείνη είναι επικεφαλής στον βαθμολογικό πίνακα.

Μετά την “Μπάρσα” ήρθε όμως και η σειρά της Ρεάλ να δεχτεί “σφαλιάρα”, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης των τριών τελευταίων ετών να έχει ένα μαρτυρικό βράδυ στο “Σάντσεθ Πιθχουάν” και το φινάλε να την βρίσκει να φεύγει ταπεινωμένη με τρία γκολ στην πλάτη.

Ουσιαστικά τα πάντα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα της Ανδαλουσίας έκανε ό,τι ήθελε την παραπαίουσα άμυνα της Ρεάλ (αλλά και την προβληματική μεσαία γραμμη της) και προηγήθηκε 3-0 στο 39′.

Από εξαιρετικές προσπάθειες του Χεσούς Νάβας ο Αντρέ Σίλβα νίκησε δύο φορές τον Κουρτουά στο 17′ και στο 21′ ενώ ο Μπεν Γεντέρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 39′, με την Ρεάλ να βελτιώνεται κάπως στο δεύτερο μέρος αλλά να αποτυγχάνει να πετύχει έστω το γκολ της τιμής

Έτσι, την ίδια αγωνιστική ημέρα, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα υπέστησαν τις πρώτες τους ήττες στη φετινή La Liga, με τα δύο μεγαθήρια να εξακολουθούν να μοιράζονται την κορυφή (αμφότερες έχουν 13 βαθμούς) αλλά να βλέπουν την απόσταση από την 3η Ατλέτικο να μειώνεται στους δύο πόντους.

Συνθέσεις

Σεβίλλη: Βάτσλικ, Καρίσο, Κιάερ, Σέρχι Γκόμες, Νάβας, Μπανέγα (91′ Μέζα), Αράνα (85′ Νολίτο), Σαράμπια, Φράνκο Βάθκεθ, Αντρέ Σίλβα, Μπεν Γεντέρ (70′ Πρόμες)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Νάτσο (59′ Λούκας Βάθκεθ), Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς (71′ Θεμπαγιος), Ασένσιο, Μπέιλ, Μπενζεμά (60′ Μαριάνο Ντίας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected