Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γλίτωσε την ήττα στο Λονδίνο η Λίβερπουλ με γκολάρα του Στάριτζ στο 89′! (vid)

Με ένα τρομερό γκολ του Ντάνιελ Στάριτζ στο 89ο λεπτό, η Λίβερπουλ έσωσε την παρτίδα στο ντέρμπι του «Στάμφορντ Μπριτζ» με την Τσέλσι για την 7η αγωνιστική της Premier League.

Όπως αναφέρει το Sportime, λίγες ημέρες μετά τη μονομαχία τους στο «Άνφιλντ» για το League Cup, οι «μπλε» άνοιξαν το σκορ στο 25′ με τον Εντέν Αζάρ, τον παίκτη δηλαδή που είχε γράψει το τελικό 1-2.

Η Λίβερπουλ βρέθηκε για πρώτη φορά εφέτος πίσω στο σκορ, δεδομένου ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Στο β’ ημίχρονο ο Αζάρ είχε την ευκαιρία να τελειώσει τη Λίβερπουλ (αντικανονικά γιατί η μπάλα κουνιόταν στην εκτέλεση φάουλ που προηγήθηκε), αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι «κόκκινοι», από την πλευρά τους, άγγιξαν την ισοφάριση με τους Σακίρι και Φιρμίνο (απέκρουσε ο Νταβίντ Λουίζ πάνω στη γραμμή), προτού την πετύχει με το τρομερό σουτ του Στάριτζ, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Συνθέσεις

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπλικουέτα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Κόβασιτς (81′ Μπάρκλεϊ), Καντέ, Γουίλιαν (73′ Μόουζες), Αζάρ, Ζιρού (65′ Moράτα).

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Βαν Ντάικ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (78′ Κεϊτά), Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ (86′ Στάριτζ), Μανέ, Σαλάχ (66′ Σακίρι), Φιρμίνο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected