Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν χαμπαριάζει η Γιουβέντους, στα…χαρτιά το ντέρμπι με Νάπολι! (vid)

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει συμμετοχή και στα 3 γκολ και τον Μάντζουκιτς να σκοράρει 2 φορές, η Γιουβέντους «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Νάπολι (3-1) και κατέστησε σαφές ποιος κάνει κουμάντο (και) φέτος στην Ιταλία.

Δε θα το έκαναν πολλοί στη θέση του- θέλει, όσο να πεις, πολλά κιλά από εκείνη τη λέξη που κάνει απόλυτη ρίμα με το «απίδια»: στη Βασίλισσα Ρεάλ ήταν για 9 χρόνια ο απόλυτος Βασιλιάς και η (όποια) ποδοσφαιρική λογική επέτασσε στην προχωρημένη ηλικία των 33+ να κάτσει στα Μερένχες αυγά του και να μην το κουνήσει ρούπι.

Ο Κριστιάνο, όμως, δεν είναι ο οποιοσδήποτε: πήρε την απόφαση ν’ αλλάξει… παραστάσεις πηγαίνοντας στην Ιταλία και μετά το μουδιασμένο του ξεκίνημα έχει αρχίσει και επισήμως τα πάρτι- της αστείας κόκκινης με τη Βαλένθια εξαιρουμένης.

Η ομάδα του Αλέγκρι υποδεχόταν τη Νάπολι στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής στην Serie A- και, ας μη γελιόμαστε, και ολόκληρου του πρωταθλήματος- και ήθελε τη νίκη προκειμένου να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

το φιλμ του αγώνα στο SDNA

Συνθέσεις

Γιουβέντους: Στσέσνι, Ζοάο Κανσέλο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Εμρέ Τζαν (62′ Μπεντανκούρ), Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντιμπάλα (64′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο, Μάντζουκιτς (84′ Κουαδράδο)

Νάπολι: Οσπίνα, Χισάι, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Μάριο Ρούι, Άλαν, Χάμσικ (70′ Φαμπιάν Ρουίς), Ζιελίνσκι (61′ Μαλκούιτ), Καγεχόν, Μέρτενς (61′ Μίλικ), Ινσίνιε

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected