Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Τρομερή ανατροπή του Παναθηναϊκού και 5×5!

Ούτε ο… κυκλώνας «Ζορμπάς» ούτε ο (μαχητικός) ΠΑΣ Γιάννινα μπορούν να σταματήσουν αυτόν τον Παναθηναϊκό.

Οι πιτσιρικάδες με τα πράσινα βρέθηκαν για πρώτη φορά πίσω στο σκορ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά… δεν μάσησαν! «Γύρισαν» το ματς με δυο πολύ όμορφα γκολ από Χατζηγιοβάνη και Μακέντα – το πρώτο του Ιταλού με το «τριφύλλι» – και θα μπορούσαν να έχουν βάλει ακόμα περισσότερα γκολ αν ο Τζήλος δεν ακύρωνε δυο του Κουρμπέλη!

Σε ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός είχε κυριαρχία, με κατοχή μπάλας που πέρασε το 70% και απίστευτα περισσότερες τελικές από τον αντίπαλο, ήταν αδύνατο να μην πάρει τους τρεις βαθμούς. Το τελικό 2-1 είναι δίκαιο αλλά και… φτωχό για την εικόνα του ματς, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει πως είναι αποφασισμένος για… μεγάλα πράγματα!

Πλέον, το “τριφύλλι” στρέφεται στο ματς Κυπέλλου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τρίτη, που μεσολαβεί μέχρι το επόμενο ματς πρωταθλήματος που είναι αυτό κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη στις 6 Οκτωβρίου.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (66’ Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74’ Καμπετσής), Μακέντα (77’ Πούγγουρας)

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κρίζμαν, Τσικάρσκι, Λέο Μπαμπτίστ (58’ Αθανασιάδης), Βιδάλ (78’ Μυστακίδης), Σκόνδρας (70’ Κούζικ), Νικολιάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected